TRENING FOR VOKSNE

Vi har et godt miljø og en uformell tone i klubben. Selv om vi ‘konkurrerer’ på trening, hjelper alle hverandre til å bli bedre. Vi er alle del av samme team, og samhold innad i klubben er viktig for oss!


9222

Team Trondheim BJJ – Voksne (16+)

Vi tilbyr trening for voksne medlemmer fra 16 år og oppover.

Ingen forkunnskaper eller fysiske egenskaper er nødvendige for å delta på våre grunnkurs som har oppstart hver høst (september) og vinter (januar). De som har trent BJJ, Judo eller Submission wrestling tidligere kan starte direkte på våre videregåendepartier.

Noe av det fine med BJJ er at vi tar utgangspunkt i at motstanderen er større og sterkere, og derfor heller benytter teknikk og kløkt enn rå styrke. Mye av det som skiller BJJ fra andre kampsporter er at det fokuseres mye på ‘grappling’, dvs. når en er i ‘clinch’ med motstanderen, enten stående eller på bakken. Graderingssystemet for voksne inneholder beltegradene hvitt, blått, lilla, brunt og sort.

De av våre medlemmer som er interessert i konkurranser har muligheten til å bli med i et aktivt konkurranse-team som deltar på både nasjonale og internasjonale stevner. Dette er imidlertid helt frivillig. Vi konkurrerer aktivt i sports-BJJ og submission wrestling. Klubben er med å sponser medlemmer som ønsker å konkurrere! Våre utøvere hevder seg på høyt nivå – se merittlista vår!

Velkommen til gratis prøvetime!