TEAM TRONDHEIM BJJ

Her finner du litt info om klubbens historie.

9128

Team Trondheim Brazilian Jiu Jitsu ble stiftet høsten 2002 av en håndfull utøvere med bakrunn fra tradisjonell Ju Jitsu.

I november 2002 reiste vår hovedinstruktør, Per Christian Andresen, til Göteborg og tok instruktørlisens under Harris International Grappling Association som ledes av Roy Harris. Harris er en av de høyest graderte amerikanske BJJ-instruktører og er fortsatt tilknyttet klubben. Vi har siden den gang utviklet klubben og nivået videre, og Team Trondheim BJJ er nå en av landets største BJJ-klubber med utøvere på alle nivåer fra hvitt til sort belte.

71416_10151550907351421_1257801877_n

Vi har et veldig godt treningsmiljø og en uformell tone i klubben. Vi jobber for at våre medlemmer hele tiden skal få de beste muligheter til å utvikle sine ferdigheter og selv om vi ‘konkurrerer’ på trening, hjelper alle hverandre til å bli bedre. Vi er alle del av samme team, og samhold innad i klubben er veldig viktig for oss! Klikk her for påmelding!